Contact 06 40 755 888

Feest!

Hoera, Kitty's Make-up Studio bestaat 8 jaar!

Wat gaat de tijd snel... iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt voor mij, heel hartelijk bedankt. Zonder jullie was dit niet gelukt! En wie jarig is trakteert natuurlijk.

Ik start in oktober op een vrijdag steeds met een leuke aktie voor jullie! Elke aktie duurt minimaal een week en op vrijdagavond wordt de winnaar bekendgemaakt. De akties lopen via facebook en duren tot eind december, dus houdt mijn facebookpagina in de gaten en doe mee!.

Wie zijn de gelukkigen?

* Een gratis workshop is gewonnen door Fiorenza Ruijters. Zij heeft gekozen voor de Halloween schminkworkshop.

Zie hier het resultaat :  Halloween schmink workshopHalloween schmink workshop

* Ik maak unieke kleuren minerale eyeshadow. Goed verdraagbaar voor zelfs de meest gevoelige huid en super intens in kleur. De winnaar van de nieuwe minerale eyeshadow is Patricia Weijsters. Zij heeft de leuke naam SUNKISS verzonnen voor deze zonnige gele kleur.

* 2 Kadobonnen t.w.v. € 8,- zijn gewonnen door Diana Boonen en Square Bodyfashion. Deze kadobonnen zijn te besteden aan producten en workshops, behalve reeds geboekte workshops en schminkmaterialen. Proficiat dames!

* Het mooie smokey eyeshadow pallet in origineel zwart - grijs - white shimmer is gewonnen door Lisbeth v. Didden. Ik heb haar laten zien hoe zij het pallet kan gebruiken. Veel plezier ermee Lisbeth!

* Aan ieder feest komt een eind. Maar wel een mooi einde! Deze keer een zeer persoonlijk kado waarbij de winnaar mocht kiezen uit een mooi of een lelijk gezicht. Els Driessen koos voor een mooie make-up.