Contact 06 40 755 888

Een steigerplank met make-up?

Steigerplanken en 50+ make-up.

Wat heeft dat nou met elkaar te maken?

Vroeger... nou ja we zullen zeggen voor 2007, moesten meubels er glad en glimmend uitzien. Strak in de lak of verf, helemaal passend bij het interieur. En kijk nu eens....iedereen.. ja iedereen kiest voor zo'n lelijke, oude grijze steigerhouten tafel, stoel, meubelstuk! Alleen ik niet, als iedereen het heeft, wil ik t niet meer... Maar dat is toch mooi, hoor ik je zeggen! Modern, eigentijds, robuust. En weet je wat, ik vind het ook mooi. Het is hout dat geleefd heeft; weer en wind heeft doorstaan. Door het zout is uitgebeten en door de zon opgebleekt.

Nu terug naar mij, 50+ vrouw, jij? je moeder, je oma? Hoe mogen wij eruit zien? Ook wat verweerd, grijs, wat gebruind met pigmentvlekjes door de zon? Neeeee, als ik al die YouTube filmpjes moet geloven dan willen al die (jonge) meiden dat we er strak, opgespoten, glimmend en vol gecamoufleerd bij moeten lopen. Het slaat soms door, ik doe er niet aan mee. Gewoon subtiel kan ook. Ben trouwens benieuwd als zij 50+ zijn ;-).

De huidige 50+ vrouw is zelfverzekerd modern, soms robuust, soms grijs en heeft rimpels en vlekjes. Ik ook en dat laat ik zien. Ook in mijn 1e vlog over 50+ make-up. Ik begin met mijn "steigerplanken gezicht". Haha best wel eng; maar whatever, met een beetje make-up mag ik er toch zijn! Zo kan het ook, passend bij jezelf zonder veel dikke lagen.

Gefilmd met een Canon SX 510hs camera in mijn studio met iets gelig licht. De links leiden je naar YouTube waar je al mijn filmpjes kunt bekijken.

Vind je mijn vlogs leuk, geef dan een duimpje/like! Heb je vragen of opmerkingen, be my guest.

Bedankt en veel plezier!

xxx Kitty

Deel 1 : concealer en foundation

https://youtu.be/EYuDq65-PWk?list=PLGttqxa8FBQRBn_PX_LW_UcvPgz0bj5Wm

Deel 2 : shape, blush en wenkbrauwen

https://youtu.be/5MHDa_Hp03Y?list=PLGttqxa8FBQRBn_PX_LW_UcvPgz0bj5Wm

Deel 3 : ogen en lippen

https://youtu.be/Fg13IZe6VNc?list=PLGttqxa8FBQRBn_PX_LW_UcvPgz0bj5Wm