Contact 06 40 755 888

Cursus Carnavalsschminken

Elk jaar met Carnaval zie je de leukste creaties. Wat je ook draagt, een passend geschminkt gezicht hoort daar gewoon bij!

In de cursus is er aandacht voor de basistechnieken vervagen, kleurencombinaties en penseeltechnieken. Maar we gaan nog verder en schminken 4 gezichten die passen bij de Carnaval. De Carnavalsthema's die aan bod kunnen komen zijn: een sierlijk masker, een grappig gezicht, een dier en een eng gezicht. Ik kan je ook helpen met je eigen creatie die past bij je outfit. Omdat zelfs Carnaval aan trends onderhevig is zul je steeds de meest populaire gezichten schminken.

Tijden : 4 dagdelen van 19.15 - 22.15u
Kosten : € 110,- dit is incl. gebruik van schminkmaterialen en koffie/thee/fris
Locatie : Kitty's Make-up Stuido, Elsloo, M. de Ruyterstraat 46
Meenemen : Penselen, handdoek en creativiteit

Tip : Kijk naar dit filmpje hoe een gezicht geschminkt wordt!


Cursus Kinderschminken

In deze cursus leer je kindergezichtjes schminken. Hoe ga je om met het kind en waar let je op met schminken. De cursus is uit thema's opgebouwd waarbij je altijd start met de basis en daarna de themaworkshops volgt. Als je alle onderdelen volgt ontvang je ook een certificaat van deelname. Wil je alleen 1 themaworkshop volgen dan kan dat als je eerder een basis workshop bij mij hebt gevolgd.

De cursus is geschikt voor beginnende schminkers die op school of het kinderdagverblijf goed en veilig willen schminken. Hierna kun je doorstromen naar de carnavalscursus schminken les 2.

Tijden : minimaal 2 dagdelen van 19.15 - 21.45u
Kosten : 2 lessen incl. basisles € 55,- / 4 lessen € 100,- / 6 lessen € 145,-. Dit is incl. gebruik van schminkmaterialen en koffie/thee/fris. Prijzen gelden bij vooraf betaling.
Lokatie : Kitty's Make-up Studio, Elsloo, M. de Ruyterstraat 46
Meenemen : Penselen, handdoek en creativiteit

Workshops kinderschminken

Waar haal ik mijn schminkmaterialen?

Op de webshop van Saskia de Wit kun je alle Superstar schmink bestellen.

Op de webshop van de DA in Born vind je heel veel op schminkgebied.