Hi,

Ik ben Kitty, Make-up Artist met liefde voor kleur.

Dansen, mooie docufilms en een lekkere vlaai daar mag je me voor wakker maken. Ik woon in het dorpje Elsloo met mijn man, zoon, de katten, vissen en schildpadden. Verder houd ik van soulmuziek, een grapje op zijn tijd en verzamel parfumflesjes.

Mijn liefde voor kleur is in mijn jeugd ontstaan, Carnaval heeft daaraan zeker bijgedragen! In tekenen, handenarbeid en zelf sieraden maken ligt de oorsprong van het maken van mijn huidige make-up kleurenlijn.

Op mijn zoektocht naar natuurlijke materialen en kleuren stuitte ik op de Mineralen van Ego Cosmetics. Daar heb ik een opleiding tot customizer gevolgd. Dat betekent dat ik nieuwe kleuren zelf ontwerp en bestaande kleuren en texturen kan aanpassen naar wens van de klant.

Er is een lange proefperiode geweest, naast mijn baan bij Douglas, mijn opdrachten en werkzaamheden in visagie, grime en schminken. Maar ik raakte steeds enthousiaster, zeker door mijn eerste klanten die er super tevreden over waren. Bedankt daarvoor!

Omdat ik ook steeds meer bewust ben van onze footprint in het milieu; ben ik op zoek gegaan naar zoveel mogelijk plasticvrij. Biodegradable plastic, gewoon papier, bamboe of aluminium. Door met diverse mensen te sparren uit de chemie, verpakkingsindustrie en veel te lezen, is mijn conclusie dat papier niet altijd beter is dan plastic. En het moet ook uitvoerbaar blijven.

Mijn huidige make-up lijn is dus in plastic potjes verpakt. Bewaar ze en lever ze samen met de verzenddozen bij mij in. Ik recycle de verpakkingen na een grondige schoonmaakbeurt. Ook de navullingen zijn op dat principe gebaseerd, recyclebaar papier. De producten worden zoveel mogelijk in hergebruikte verpakking verzonden.

Als je vragen hebt over mijn mineralen, neem dan contact met mij op.

Kleurige groeten,
Kitty Dijcks
Mua, make-up customizer